Til inspirationen, glæden, fantasien og boligjunkien.

torsdag den 10. april 2014

Inspiration til gravide, nybagte- og småbørnsforældre

Står du og mangler inspiration og kreative ideer til indretningen, uden at det skal koste en bondegård? Så se lige med her! 

OPBEVARING
Lad være med at smide skotøjsæsker, pap- eller trækasser ud. Hvis du har tapetrester, servietter eller Anders And blade liggende, så lim det på æskerne. Eller mal dem. På den måde får de nyt liv.


Genbrug syltetøjs- eller rødbede glassene. Mal låget, lim farverigt papir på låget, eller gør som her, hvor legetøjsdyrene har fået en gang maling og brugt som håndtagssjovogballade.
Brug tallerkenrækken som boghylde. Den er også god som barselshylde, til bleer og diverse. Skru evt. skruer/kroge nedenunder og hæng en uro eller sutter på dem. 
Privat foto

TAG NATUREN MED INDENFOR
Brug grene eller træstubbe i indretningen.


BØRNEMØBLER
Børnemøbler fylder mindre og er nemmere at gå til når man er en lille stump.Har du et bord som du ikke bruger, eller finder et fint bord i en genbrugsbutik, så skær benene af. På den måde kommer møblet i børnehøjde


PUSLEPLADSEN
Du kan bruge et helt almindeligt bord eller kommode som puslebord. Du kan endda reservere et helt skab til formålet, så du opfinder et ekstra rum i rummet.


EGET KUNST PÅ VÆGGEN
Mal selv eller find dine yndlingsbilleder eller citater. Sæt dem i en flot ramme og skab på den måde dit eget personlige og unikke præg.

Smykkedesigner Stine A. Johansens hjem.

ANDRE IDEER


Se flere af mine indlæg der handler om at bo med børn her:
Indlægget om deleværelser kommer snart her på bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar